2012. február 11., szombat

Szuperhősök Bálint - napra

Az idén a Bálint-nap átalakítása folyik nálunk: amerikai mintára a barátoknak és a családtagoknak is kedveskedünk valami aprósággal, vagyis nem kizárólag a szerelemre koncentrálunk.:)

Sokat törtem a fejem, Barni mit is ajándékozhatna a haverjainak. Olyan kellett, ami semmiképpen sem rózsaszínű, szívecskés vagy giccses, viszont igen-igen pasis…. Elvégre komoly kilencéves FÉRFIAKRÓL van szó, na.:))) És persze szempont volt, hogy tényleg csak valami apróság legyen, olyan "gondoltam rád"-féle jelzésértékű ajándék.

Az ötlet a netről származik. Találtam több hasonló tutiságot, a képek a virtuális tűzőtáblámon várják a jövő évet, hogy bevetésre kerülhessenek. Aki esetleg nem bírja ki jövő februárig, oldalt megtalálja a Pinterest játszótéren a linkeket.:)


A felirat a köpenyeken a következő:
SZUPER
barát vagy!
Remélem, a fiúknak tetszeni fog.

A tanító néniknek csokival készülünk, az szívecskés… Barni még nem vette észre, hihi.:)
Nagymamák és dédi fotót kapnak, az azon lévő szívre nagylelkűen rábólintott az érintett:



Dekoráció is készült ám! Mindig gondot okozott, hogy a karácsonyi cuccok bedobozolása után mi legyen… Mégsem pakolhatja ki az ember mindjárt a bárányokat meg a nyulakat... Ezzel megoldódott, Bálint-napi dekor van.:) Mutatom majd, de a képek a fényhiány miatt kritikán aluliak lettek. Holnap újra próbálkozom.

Jó éjszakát!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése